Solen skiner och nostalgin gör sig påmind

Vaknade innan 9 och var pigg, solen sken och Han låg brevid mig... :) Tiden går snabbt!

Snackade med S nu och vi insåg att för 10 år sedan var vi 15...Hon fick sin trampmoppe (som hon för övrigt var tvungen att sicksacka uppför backen för att den skulle orka ända upp). Jag hade aldrig någon moppe, men en cykel som det gick utmärkt att hänka med... Livsfarligt (egentligen!) hänkade så klart med de med trimmade moppar...
Var på en fest...och såg Han...kände ingenting men det gjorde tydligen Han...skickade sin vän som hämtade ut mig i trädgården och sa "nu ska jag göra något jag velat göra länge"...Jag blev inte nöjd...och grodan "men F sa att du var jätteduktig på att kyssas men det tycker inte jag" sen gick jag... Gav Han upp? Närå han fick tag i mitt nummer och ringde mig dagen efter... Sen pratade vi i flera timmar... Träffades 2 dagar efter festen, hängde på unkan Hans vän hämtade oss och skjutsade mig till busstationen.. Jag sa "kan jag få prata med dig" okej sa Han och klev ur bilen.. "Det är så frustrerande när man verkligen vill göra något men inte vågar"... Han kysste mig och jag var uppe i det blå (har aldrig sett rosa moln förut men där var dem!). Den lyckligaste dagen i mitt liv! Cyklade hem och ropade och sjöng i skogen...:)
För 10 år sedan alltså......i år ska vi kila och gifta oss.... Det var för övrigt jag som friade... ;)

För 10 år sedan lyssnade jag även på Backyard Babies... var och kollade på dem... I år firar de 20 år... Och ikväll ska jag och S på dem... ska bli så otroligt trevligt och skitkul! D ska med också, vilket blir kul!

2009 handlar alltså om 10 års jubileum, 25 års fester, bröllop och tre veckor på Bali, praktik...
Kan nog bli ett bra år!



Backyard Babies


RSS 2.0