Sommarloooooov!

Yeah! Då var den sista tentan för terminen skriven :D! Okej vet ärligt inte hur det gick! Halv 12 (30 min kvar!) börjar jag på fråga 3....den sista frågan... Blev aningen stressad! Fattar inte hur de som skrev innan oss kunde ha 7 (!) frågor på samma tid... Det hade min stackars mage inte klarat!

Har dock hunnit med en del saker idag ändå, förutom tentan då. Har köpt present till lillebror och löshår. Ska göra provuppsättningen på måndag. Har även hunnit ringa min handledare på frivården, hon verkade trevlig!

Sitter med en cider nu...den smakar ljuvligt!

Det bästa med att ha sommarlov är att jag kan läsa vilken bok jag vill! Har några gottebitar som väntar i bokhyllan.. Men först måste jag läsa klart tête a tête som handlar om Simone de Beauvoir och Jean Paul Sartre... Har haft den vid sängen hela våren...läst några kapitel.. :) Sen ska jag avhandla:
* Nattfåk, Johan Theorin (kul eftersom den handlar om Öland :))
* Känn pulsen slå, Berny Pålsson (Första boken var gripande och bra! Ingen ska behöva leva och känna så!)
* Skugga, Karin Alvtegen (alla hennes böcker är toppen!)
* Svarta sekunder, Karin Fossum (samma här, alla är bra!)
* Bitterfittan, Maria Sveland.
(nästan bara kvinnliga författare :))

Tydligen så har Nina Björk kommit med en ny bok som heter Fria själar som också verkar intressant :). 
Om någon har något bra tips på  någon bra bok så tas det emot!

Nu blir det lite mer ciderförtäring, mat och sen bär det av hem till Tanja... (om jag inte hinner somna!)



Snabb uppdatering

Sitter med mina böcker och alla anteckningar..........tenta imorgon..den sista innan sommaren!!
Tyvärr eller vad man ska säga, får vi ta med oss allt dit, sååå jag har försökt organisera allt med lappar...:/ Hoppas på det bästa och att mina gröna och rosa lappar hjälper mig att hitta rätt...

Sommarplanerna har blivit ändrade! I tisdags ringde häktet och meddelade att de gärna vill se mig jobba där i sommar! Mhm YEAH! :)! Bestämde mig ganska fort att köra på det.... Dags att bli vuxen och sluta larva runt på båten? Fast det är ju klart ett najs sommarjobb :P! Den 9 juli fram till den 23 aug blir det alltså jobb på Häktet Huddinge!
Ska bli kul att jobba med något som ändå är knutet till utbildningen vi går... Fick även veta min praktikplats, även den inom kriminalvården, det blev frivården! Ska också bli kul!

Hepp nu är det dags att göra en sista koll i papprena, sen ska jag till huddinge och kolla present..

Håll tummarna för mig imorgon att de skrikgröna lapparna gör nytta................



Här ska jag tillbringa min sommar! (jobbandes alltså)

En fullspäckad dag!

Då går den här dagen mot sitt slut också... Har hunnit med en hel del. Dagen började med föreläsning om neuropsykiatriska sjukdomar såsom AD/HD, Tourettes och Asperger.. Det var väldigt lite folk med tanke på vikten av att få den här kunskapen.. Men men icke min förlust :). Tyckte den var bra men var tvungen att skynda iväg till Häktet Huddinge. Intervju :S! Den gick toppen om jag får säga vad jag tycker, kände mig avslappnad och är mycket sugen på att prova att jobba där! Det är otroligt lärorikt att gå på anställningsintervjuer!

Skyndade sedan vidare till Sköndal och min inttervju med ett barn. Även den gick bra, hade i och för sig inte så höga krav mest kul att testa liksom. Men Hon var väldigt väluppfostrad och trevlig :D!

Klev för en stund sen in genom dörren hemma...ska nu försöka plugga lite inför tentan.. Har ingen koll än så länge känns det som! Men det är ju "massor" med dagar tills tentan är :S! Känns aningen övermäktigt bara.......
Kör jag får jag väl göra om i aug då.... Skulle bli första gången under min studietid i så fall...
Håller dock tummarna!!! 

Hepp dags för plugg!



RSS 2.0