Nu flyttar jag!

Flyttar nu till:
http://fromtheinsideandout.wordpress.com/
Är inte hundra på alla grejer man kan göra där, men gör mitt bästa

Nytt i högtalarna

Φ Christel Alsos

Φ Ray LaMontagne





♦ Music ♦

Ur högtalarna strömmar det alltid blandad musik hos mig (:
Just nu är det artisterna:
→ Rihanna
→ John Mayer
→ The Doors
→ Poison
→ Robyn
http://www.youtube.com/watch?v=-ojHWQrm4UM
Nu ska jag plugga lite, ha en bra dag!

Det inre

De är där varje dag varje sekund, tankarna, de kan aldrig stängas av. Man måste hantera dem på något sätt. Det är en konst att kunna tänka djupa och mörka tankar utan att fastna. Jag har inte kommit riktigt dit ännu men försöker lära mig. Är nog inne i någon slags grubbleriperiod när det gäller livet över huvudtaget just nu.

Får jag ett jobb? Vart ska vi bo? Osv osv... Jag vet att det kommer att lösa sig, men ska också kunna finna ro i att vara i de tankarna och känna mig trygg. Det är även en konst att endast vara i nuet. Tankarna handlar snarare om vad ska jag laga för mat, när ska jag hinna träffa den och den, då och då ska vi göra det, nu måste jag göra det och det.... *andas*... saker och ting löser sig! Ja så ska jag tänka framöver eller försöka påminna mig om. Att tänka genuint positivt är en konst utan att bara tränga undan jobbiga tankar...

Tror att jag slogs av lite positiv energi när jag just avslutat ett samtal med finaste mormor (: Är så glad att hon finns! ♥

Ha en bra vecka alla rara och ta krama de ni tycker om!
 ♥♥








Tidig måndag

Idag åker hjärtat iväg igen och jag blir gräsänka. Denna vecka kommer att spenderas med böcker och skrivande då jag skjutit ifrån mig uppgifter alldeles för lång tid!
Denna måndagmorgon steg jag upp innan tuppen, samtidigt som älsklingen dvs 4.30. Jag har redan avverkat det där onyttiga med att surfa runt lite här och där (:

Är inne på det här med resor igen (" vi har egentligen lite planer på att åka till Sydafrika 2011/2012. Men nu under morgonen har jag surfat runt lite om Australien/Nya Zeeland/ Söderhavet... Så kanske blir det en resa dit istället för till Sydafrika. Vi hade det underbart på Bali och längtar efter lugn och ro och paradis igen! Tanken är i så fall att vi blir borta 2 månader...


Söderhavet (lånad sistaminuten.se)



Australien (resekoll.se)



Nya Zeeland (resekoll.se)

Nu ska jag försöka börja plugga lite...

Ha en skön dag alla rara!


1 oktober

Idag fredag är det den 1 oktober, jag vet inte vart tiden har tagit vägen! Vart tog sommaren vägen?
Jag jobbade hela sommaren med undantag för en vecka, ångrar inte det men det börjar kännas nu.
Dagarna tar jag som de kommer och njuter av sovmorgon och att kunna träna när jag vill.
Jag kommer att få sitta som en tok och plugga arslet av mig nästa vecka men det gör inget (; ibland blir det som bäst när man är under stress. Det dock inget jag tillämpar när jag arbetar utan endast i skolan!
Dagen består av diverse inköp och hämta ett paket samt ska jag försöka mig på att koka musslor, laga en pastarätt med skaldjur samt vaniljpannacotta som efterrätt. Hjärtat kommer hem idag så det blir en surprise! (: återstår att se hur resultatet blir!
Gårdagen spenderade jag med att köra ett ben och magpass på gymmet, grymt skönt om än jobbigt! Idag har jag träningsvärk, vilket tyder på att gårdagen gav resultat!
Kvällen tillbringade jag på en tapasrestaurang vid Hornstull tillsammans med underbara Karin. Vi hade mysigt och trevligt som vanligt. Tack Karin för en underbar kväll!


Musslor, ångade i vitt vin
återstår att se om jag lyckas ikväll (: (bild lånad fr recept.nu)
Ha en skön fredagkväll!

RSS 2.0