Jul och nyår

Idag är det sista dagen på 2009... Hur har året sett ut då? Tillsammans med mannen kom fram till några saker som var det bästa :) Året har gått väldigt fort känner jag. Antagligen för att jag inte har haft tid att bara vara.. Nya saker har skett dagarna efter varandra, men jag klagar inte. Jag skulle inte vilja vara utan något som hänt det här året, inte ens de negativa sakerna. Varför? Jag har lärt mig så otroligt mycket av allt som har hänt!

* Mormor klarade sin operation trots ALLA odds (min stålmormor)

* Vårt bröllop och resan till Bali. Bröllopet innehöll ju en negativ händelse som förändrade våra liv. Men nu vet vi hur det egentligen ligger till med allt och det tackar vi för. Annars var bröllopet underbart toppen och resan oförglömlig. Vi är verkligen så glada för alla som kunde närvara vid vår stora dag! Vi har underbara vänner och familj!

Annars var året fyllt med nya händelser och nya uppgifter såsom nytt extrajobb och en toppenplats på praktiken! Jag vet nu vad mitt drömjobb är :)

Kvällen ska tillbringas i Jarlaberg med några vänner och antagligen en del sång.

Jag önskar alla mina underbara nära och kära en toppenkväll och ett gott nytt år.
Jag är så tacksam och lycklig för att jag har er!

Puss å Kram på er alla!



 
                                                         


                                                           
Kvällens outfit :)


















Lördag och utflykt

Gårdagen spenderade jag i stan och letade julklappar.. Det gjorde typ alla som bor i Stockholm också.. Det kvittar att jag tänker "nästa år så ska jag vara ute i god tid" det händer liksom inte ändå ;) Det är med andra ord bara att gilla läget att trängas på stan!
Det var ju självklart otroligt krångligt att ta sig hem sen... En olycka på södra station gjorde att inga tåg kunde köra söderut.. Tur att min älskling var hemma och kunde hämta mig i Sätra i stället.

Ikväll åker vi till syster med hennes familj! Då blir det revansch i party alias... Vi kommer att rula Anna och jag! Den här gången ska vi komma ihåg att flytta vår pjäs..!

I veckan fick jag mitt paket från H&M... Innehöll bland annat en kappa som blir toppen när det blir varmare ute.. och lite underkläder från sonia rykiel (:



Hoppas alla har en toppenhelg!

Tjingeling!


Snö och vinter!

Så kom den efterlängtade snön då äntligen, hoppas att den ligger kvar över julen också (:

Den här onsdagen har bestått av föreläsning om sorg och kris på frescati. Ett ämne som man inte så ofta brukar prata om.. Det kanske inte skulle vara så jobbigt att prata om, om man gjorde det oftare? Det är ju fortfarande ganska skambelagt med depressioner och kriser.

Eftermiddagen spenderade jag på gymmet med Y. Det var trevligt att träffa henne igen (: får ju dock lite ångest när jag tränar med henne... bara bänkpressen skiljer det 20kg på... ;)





Nu står älsklingen och ska göra räksoppa....han e underbarast det är bara att konstatera! Hela hösten har han fixat och donat hemma medan jag varit upptagen med träning och praktik...
Det verkar faktiskt som att jag har gift mig med världens underbaraste man (:

Nu är det dags för en dusch och sen ska jag försöka ta mig igenom sorg och krisboken..
som sagt inget roligt ämne men viktigt!

tjingeling!


the one and only



!!Kärlek!!


13 december= gift i 6 månader

Då har vi varit gifta i 6 månader och 2 dagar (:
Med handen på hjärtat kan jag säga att vi aldrig haft det så bra som nu :).
Fyllde i nästa års kalender igår och kom till 27 maj, vilket är datumet då vi blev tillsammans på riktigt.. Då har vi varit tillsammans 11 år! Och när jag kom till den 28 maj insåg jag att min ena lillebror inte är så liten längre... han fyller 24 då! Insåg samtidigt att jag själv blir äldre :P.

2010 innebär många saker att fira!
Vi gifta i 1 år och Jocke som fyller 30 då.. har mina tankar på vad jag vill hitta på då ;).



Världens vackraste!





Vi och våra underbara vänner


Helgen som gick spenderade vi resandes. Åkte ner till Småland i fredags och hälsade på Jockes farmor och farfar. Vi hade det mysigt och de hade fixat med god mat och annat trevligt.
I lördags åkte vi hem och firade mormor hos mamma. Det bjöds på underbart god kalvstek, som mormor så klart beställt i Söderhallarna (:
I söndags skulle vi tittat på när Robban spelade men tyvärr kunde vi inte det :( Är i alla fall grymt stolt över honom! Allt han (och Fredrik) tar för sig genomför de galant!

Hepp nu blir det lite bakning och kanske lite plugg.... Det sistnämnda drar jag mig för hela tiden.. Börjar nog bli förbannat skoltrött! Har ju bara 2 terminer kvar efter den här (:

Tjingeling!


Juligt i bilder

Juligt hemma :) ska försöka baka lite inför julen snart också!






 Adventsljusstaken






Plantering med hyacint och mossa gjord av mig (:


 
Cyklamen, murgröna och mossplantering på balkongen.


Trevliga kollegor!

Då var det söndag... Helgen har jag spenderat arbetandes. Det är tur att jag har så trevliga och roliga kollegor :) utan er skulle det vara så otroligt tråkigt att jobba!

Min mornar har börjat lite konstigt den här helgen bara.... Igår var det en kvinna som följde efter mig nästan hela vägen till jobbet.. I morse hoppade ett rådjur ut mitt framför mig på cykelbanan... Vid TR stod en kille som höll på att dra upp byxorna... När jag kom närmare såg jag att han hade en droppställning bredvid sig (inget dropp hängde dock!). Frågade om han hade gått vilse.. Nej sa han, han var bara så full och hade inga pengar till taxi. Han hade gått förbi sjukhuset och frågat om han fick låna en ställning så han kunde ta sig hem (?). Jag tänkte ringa 11414 först men killen verkade ändå hyfsat "klar"... Han lovade mig även att han skulle lämna tillbaka ställningen om ett par dagar...

När jag kom hem ikväll hade älsklingen gjort supergod mat :)!
Har druckit ett glas rött ikväll också gott! Jocke fick det av min syrra och hennes Kristofer.
Allegro heter det och är jättegott.

Imorgon är det måndag igen och skoldags.. 

Hoppas alla andra också haft en najs helg!

I veckan blir det nog lite bakning :).

Tjingeling!

 


RSS 2.0