Födelsedagsbarn (:

Då har jag fyllt 26 år ung! Fick en överraskningsfest av älsklingen i fredags, igår kom syster med man och idag har familjen varit här..
Fick en underbart fin klocka, fina baksaker från London, presentkort m.m
Helgen har varit underbart toppenbra och jag är lyckligt lottad som har så fina vänner och familj!

Tack älskling för helgen och tack alla vänner å familjen för att ni finns!
Är så glad över er alla

Puss å Kram!


Forskningsplan, hårmodell och bio!

Japp det har hänt mycket på sista tiden :)
För två veckor sedan var även jag och Sandra och såg Jared Leto med hans 30 seconds to mars.. MYCKET trevlig kväll! Efter det har jag och A skrivit på forskningsplanen för vår uppsats. Jag var inne i skolan imorse och lämnade in den. Det är alltid lika skönt att lämna i från sig ett skrivet arbete.

Förra veckan var jag hårmodell för Goldwell och deras nya kollektion. En mycket intressant upplevelse om man säger så. Jag är inte så där jättebekväm i att behandlas som ett litet objekt som man talar över huvudet på... Jag träffade dock många trevliga tjejer där, och hade jag inte haft plugg på fredagen hade vi gått ut och tagit ett glas :). Hoppas på att jag ska få några av dem på min facebooksida i alla fall.

I fredags var jag och såg Alice i Underlandet med älsklingen, André och Elin. 3d effekterna var bra men jag tycker nog att Avatar innehar första platsen fortfarande. Det är ju en intressant historia med Alice, nästan lite psykadelisk ibland. Johnny Depp spelade som vanligt en skön karaktär med ett sorgset inre.

I morgon blir det lunch hos mormor och kryssning med lillebror :)!

Ha en skön vecka alla underbara :)

Kram!

                                                                      

bild fr Google...


Lördag och solsken

Igår satt jag och A med all tidigare forskning vi har hittat... Vi slet våra hår och behöver nya inputs på hur man kan se det hela på!
Vi panikskickade mail till vår handledare och hoppas på att hon kan ses så snart som möjligt.
Å ena sidan är det jättekul att producera något eget, och andra sidan är det också frustrerande!
Jag tror dock att det kommer att bli bra i slutändan (:

I helgen blir det en del plugg och mys med mannen, ska försöka hinna med en promenad också och fota lite ute i naturen.

Jag är en reflekterande och grubblande person... Tänker på min mormor och hennes operationer förra året. Det var ett mirakel och jag är så stolt över min mormor att hon klarade sig igenom allt...
Jag har en stålmormor!

Man ska ta vara på stunderna med sina nära och kära, inte tjafsa för larviga saker eller somna osams. Man kan inte alltid tycka samma saker och det är inte meningen heller... Vi är olika människor och tycker (tack och lov) olika saker. Det handlar snarare om att kunna mötas...

Häromdagen fick jag några värdecheckar från HM (: jag hittade några godbitar och betalade 116 kr för dem. Tjohoo tur att jag är lite material girl ;)







Plus en lång kavaj (:


På tisdag kommer Sandra och på onsdag står vi på Arenan framför 30 seconds to mars. Tror att det garanterat kommer att bli en toppenkväll!

30 Seconds To Mars
bild fr google

Önskar alla en skön helg!

Kram ♥


Laddar om batterierna!

Nu har vi gått in i en ny kurs där vi ska skriva en forskningsplan.
Jag och A har suttit och sökt fram massor massor med tidigare forskning som nu ligger på bordet i väntan på att bli läst. Det är en uppgift som står på dagens schema.
 
Idag har jag varit och ätit lunch med bästa Yvonne, det blev sushi. Det var riktigt trevligt och solen sken kunde inte varit bättre (: jag saknar verkligen kontoret och klienterna och hoppas på att kunna arbeta där efter skolan!

Inspirationen har kanske infunnit sig lite nu. Känner att jag har laddat om batterierna lite, jag la ner allt med skolan och träningen i några dagar... Behövde en paus!

Nej nu är det dags att bläddra i papprena!

Hoppas att alla har en toppendag i solen (:

Kram ♥

(i morse landade min syster m familj i Thailand, önskar att de får en toppensemester!)




RSS 2.0