Shopping

Igår var jag ledig (har tre dagar kvar i ledighetens tecken!) då åkte vi till Kungens Kurva och handlade lite. Köpte färg till skåpen, en bänk till balkongen och lite grejer på Stadium. Bänken skulle jag skruva ihop när vi kom hem... Tjohoo vad skoj att det fattades 3 muttrar, och att vi kört allt i mutter och skruvväg till mamma.... Men ska försöka lösa det idag :). Jocke är underbarast och målar skåpen.....jag har gift mig med världens underbaraste!

Idag ska jag nog till medis och ta lite och dricka med de på HH.

Imorgon kommer Sandra och vi ska planera resan till G-borg till Sandra och Daniel :). Dricka lite viiiin och ta en repa på stan. Har saknat henne!

Hepp då ropar tvättmaskinen!

Tjingeling!



Den bästa dagen i mitt liv :).
Bobby, Jocke, jag och Sandra. Foto: Fredrik Bäck


Helg

Då var det helg då, och vad ska min helg bestå av? Jo jobb men det är faktiskt skoj! Jag stormtrivs på jobbet även att jag inte kan alla rutiner och så ännu. Arbetskamraterna är så sjukt roliga :)!

Ikväll blir det myyys med mannen och lite god mat, och en film. Nästa vecka är jag ledig 4 dagar då ska jag förhoppningsvis träffa några vänner som jag inte träffat på hela sommaren!  


 Lillebror kör race på Mantorp mot Janne på fredag men då ska jag sitta på jobbet hela helgen, så det missar jag :(.
Förhoppningsvis kommer Jocke att åka och titta och filma!






Lillebror burnade lite på bröllopsfesten ;). Det är för övrigt denna bil han ska tävla med... Kan tillägga att den inte är så mycket original längre... Konstiga "flaskor" har lämnats i den?!?



Rajjdedajdajdadaaaa

Idag känner jag mig så nöjd och tillfreds! Fick en överraskning i brevlådan idag (: jag får lön i juli! Jag trodde att man hade en månad innestående även på kriminalvården men icke! Tack för det!

Igår var vi en sväng hos mamma och grillade och solade. Det var så skönt att bara hänga i trädgården och njuta av fågelsång och solsken. Fredrik kom också och gjorde oss sällskap vilket var extra kul då jag inte träffat honom sedan bröllopet (:.  Han visade bilder och filmer på när han rejsat på Mantorp... Lilla lillebror så coool att jag får tårar i ögonen (:! Tyvärr så jobbar jag nästa helg då racet mellan Janne och han är men men förhoppningsvis åker Jocke och filmar!

Idag har jag slagit på stort och bakat cupcakes som en riktig hemmafru! De ser riktigt smarriga ut! ;)

Nu bär det av för att inhandla lite blommor till balkongen och hem till mormor!



Tillbaka i Sverige (:

Då var vi tillbaka hemma i Sverige! Har saker förändrats? Ja det har de....vi är GIFTA! Vet dock inte om det känns jätteannnorlunda :P! Vi har haft det underbart på Bali men det var väldigt skönt att komma hem igen. Men vi har fått blodad tand vad gäller resande nu! Har tankarna på nästa resa redan, men innan den ska vi försöka ta dykarcert. Nästa "korta" resa går nog till Egypten för dykandet, men nästa långresa blir en kombinerad Australien, Gili Islands, Komodo Island och Nya Zeeland. Men det blir nog om minst 1 år, måste ju hinna spara en del! Ja just det...har ju skolan också...

Bröllopet var underbart kunde inte varit finare, och våra underbara vänner och familj kunde inte varit vackrare! Tack alla för en underbar dag! Robban, Sandra och Jocke spelade och sjöng så vackert under ceremonin. Anna kunde inte varit bättre som toastmadame, det bästa syster man kan ha! Fredrik var toppen som bartender (:! Tror andra tyckte det också hahaha. Alla andra var också underbara, mamma som hjälpte till med tårtor och annat...... Och Bobby som bestman.. Kunde inte blivit bättre! Dock var det en händelse och en person som gjorde hela dagen.. min älskade mormor kunde närvara! Mirakel är något jag aldrig har trott på egentligen, men har ändrat min syn.... min mormor är ett levande mirakel!

Tack alla för att ni gjorde vår dag till den bästa och vackraste!
Nu väntar vi på att vi ska få korten som Fredrik B har varit så snäll att ta åt oss! 

By the way min man är den vackraste... 

Nu när vi är hemma så ser jag fram emot att träffa mina älskade vänner som jag saknat! Hoppas alla har haft det bra i värmeböljan!

{bilder från resan och bröllopet kommer att komma upp inom sinom tid}

/Tessan


 

RSS 2.0