Wohoo rockkryssning!

Japp så är det...i morgon bär det av till Silja Symphony igen! Har inte jobbat där sedan sommaren -07.....
Kommer sakna Ida..my friend! Men som tur är så kommer Heli jobba..kommer i alla fall inte vara heelt utlämnad åt alla nya människor ;).

Läste lite på nätet ang kryssningen och tydligen ska The Soundtrack Of Our Lives spela bland många andra..! De vann Grammis 2009 :).  Ska bli spännande och se och höra dem. Brukar inte lyssna på de men ändock!

Har för övrigt häcken full med skolan (en miljon böcker att läsa!), bröllopsplaneringen (mycket börjar falla på plats som tur är) och det sista med gamla lägenheten... Snart är det sommar och Baliresan hägrar..Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills jag och hjärtat åker!

Well well...lite packning och så ska jag bara dricka upp min cider ;)..sen är det sussa kudden som gäller. Har ju så klart seminarium imorgon till 16 och båten avgår kl 17...

Måste ju gratulera Stina också till den stora händelsen :D! Yo go girl!


            


                              The Soundtrack Of Our Lives   


                              
                       På Silja Symphony (rock kryssningen)

Ungdom, ung vuxen, vuxen...

Frågan är när man är vad? Är vi unga vuxna? Eller har vi passerat över gränsen och blivit vuxna på riktigt?
Har tv:n på i bakgrunden och hörde en man säga, att han gärna ville vara 18 igen och veta hur livet skulle bli.  Kom på att jag var exakt likadan i gymnasiet. Jag visste exakt vad jag ville ha ut av livet och när allt skulle ske. Blev det som jag hade förutspått? Nej inte riktigt, men jag har inte avvikit alltför mycket från planen ändå ;).

Men kanske är det så att vara vuxen är att acceptera att inte veta vad som kommer att ske nästa dag? Jag känner i alla fall för egen del att jag har blivit bättre på att ta dagen som den kommer. Kanske beroende på en mängd saker som inträffat under våren... Kanske är det skönare att vara sån?
Min mardröm är i alla fall att bli en "tråkig vuxen" som arbetar på samma arbetsplats dag ut och dag in. Och vips har det gått 15 år och man undrar vart tiden tog vägen!

Nej tack jag älskar att lära mig nya saker, och hoppas verkligen att jag inte fastnar på ett kontor och ruttnar bort bland papper och damm.

Imorgon ska jag vara så onyttig att jag helt sonika struntar i skolan...Okej för en bra anledning dock! Vi ska till lägenheten och städa.... Vill bli klar med den snart!

Idag sköljde en glädjevåg över mig när vi satt i aulan i skolan. Inte på grund av att föreläsningen var så toppenmegabra! Nej jag kan inte riktigt svara på varför...kanske berodde det på att solen sken, att det är mindre än 30 dagar kvar tills vi gifter oss... och att resan till Bali inte är så långt bort!!

Idag skrev en gammal vän till mig på FB och frågade om vi skulle ses... Det var tack vare henne som jag träffade Jocke...för snart 10 år sedan...

Idag ska jag göra klart mappen med musik som ska spelas under festen... Tack Johanna för att du ville ställa upp :D! Du ska få något fint från Bali ;)!




Nusa Dua Bali...

Nusa Dua...längtar...behöver inte säga mer va!

RSS 2.0