Helgen som gick och ny vecka!

Då var helgen slut och måndagskvällen har infunnit sig. Helgen var fullspäckad med roliga saker!
I fredags var vi på dejt, en dejt som Jocke hållit hemlig i över 2 månader. Vart vi var? Stockholm Fisk och det var toppen! Vi åt julbord med endast skaldjur. Vi som älskar skaldjur kände det som att vi kommit till matens himmelrike! Det var riktigt fancy där inne och toppenservering och service! Notan blev därefter ;).
Ska dock erkänna att jag inte fallit för de "sensuella ostronen"....fattar inte riktigt grejen.. Men man kan ju inte tycka om allt.



Smögen räkor, aioli, king crab, hummer och rödingrom...


I lördags var vi på Hovet och såg Takida, Sonic Syndicate var förband. De var inte lika bra som Takida... Det var i alla fall ett fullsatt Hovet och det blev ett riktigt drag när de väl började spela! Efteråt mötte vi upp några kompisar på st eriksgatan.. Kommer inte ihåg vad stället trots att jag var nykter, men det var trevligt där också.



Takida på Hovet


I söndags var hos mamma och adventsfikade.. Hon bjöd på gott tilltugg till glögg och en god middag.

I morgon är min sista dag på praktikplatsen, jag hade slutsamtal med min handledare idag. Jag har märkt att jag har en sida som inte alls tycker om att säga hejdå och avsluta när jag trivs! Det är ju dock ett måste... :( men jag hoppas på att få komma tillbaka när skolan är avslutad! Kanske blir det sommarjobb... Håller tummarna i alla fall.

Ikväll har jag hunnit pyssla lite och fixa så att det blivit adventigt :).

Tjingeling!


Dejt med min man ikväll

Ja så är det och jag vet fortfarande inte vad som kommer att hända? Jag har bara fått instruktioner om kläderna.. Finklädd... så det är jag nu :)
Jag har grubblat en del och försökt pressa honom på ledtrådar men han har varit tyst som musen!
Hur får man en sån förmåga? Jag är precis tvärtom! Om jag har bokat något eller har en överraskning vill jag berätta om den på en gång och se om personen i fråga blir glad!

Dricker lite mousserande vin och väntar på att vi ska ge oss iväg..(?)

Annars har jag lite separationsångest från de på min praktikplats. Kommer att sakna de grymt mycket! Men jag kommer förhoppningsvis tillbaka efter skolan om allt går som jag planerat.

Ha nu en trevlig kväll! Det kommer i alla fall jag att ha, för oavsett vad som är planerat så kommer jag att tillbringa kvällen med min älskling :)!

Tjingeling!


Examination och julhandling

Så idag ska vi alltså examineras på vår praktikrapport. I början av terminen kändes det så otroligt långt fram nästan abstrakt, men nu är vi alltså där. Trodde heller inte att jag skulle känna att tiden har gått så fort! Jag har stormtrivts på min plats och har fått massor med kunskap med mig i bagaget, både om mig själv och platsen och klienterna... Kommer sakna alla....
Har ju framtidsplaner som jag kommer att jobbha efter så klart (:

I eftermiddag tänkte jag införskaffa lite nya julprylar inför advet som är på söndag (!). Har kollat in stjärnor och lite annat smått och gott. Efter det blir det träning, ben och mage står på schemat idag!
Hoppas på lite mindre folk idag än vad det var i måndags..

På fredag har jag en dejt med min man....jag vet fortfarande inte vad vi ska göra, han är tyst som en mus... Har försökt pressa fram information men icke. Ska bli spännande!



En gammal bild från vårt hus....tror ni på snö detta år?


En skön helg

Äntligen är det helg!
Har längtat efter att få vara lite ledig nu länge. Det har varit så mycket i veckorna nu ett tag....
Praktik och träning samt skrivandet av praktikrapporten... Blev klar med min rapport i måndags vilket var väldigt skönt!

Igår var det fest på praktikplatsen. Festgruppen hade varit väldigt påhittiga och duktiga! När vi kom in var de utklädda till flygvärdinnor och vi gick "in på ett plan som skulle ta oss till Mexico". De hade dukat fint och vi fick en kuvert med en ord på.. Jag fick "city", på borden fanns det sen olika grupper som Bon Jovi, Guns ´n Roses osv. Man skulle alltså hitta vilken text ordet hörde till samt vilken grupp som sjungit den. :) Sedan serverades tacos som följdes av olika tävlingar.
Jag och Y begav oss hemåt redan vid kl 8, men det var skönt att komma hem i tid.

Idag har jag bara slappat på riktigt, haft The Hills maraton samtidigt som jag pysslat lite hemma med allt som inte hunnits med i veckorna. :) Har även bokat biljetter till 30 seconds to Mars som kommer till Sverige 10 mars! Min konsertvän Sandra kommer så klart hänga på... Jared ojojoj Leto är ju sångare....

Imorgon blir det tidig träning på gymmet med Lina sen bär det av för lite handlande.

Hoppas alla har en trevlig helg!




Jared Letos band 30 Seconds To Mars


Trötter

Varje år verkar det som att man glömmer bort att november är den värsta månaden ever.. Herregud det blir ju mörkt runt 4 på eftermiddagen! Idag sken faktiskt solen en stund. just när vi skulle ut och käka lunch. Det gjorde verkligen ont i ögonen men värmde gott i hjärtat.
 
Längtar faktiskt tillbaka till Bali och den sköna värmen och havet.... Det var så underbart där...
Bara vi två på andra sidan jordklotet...

Nästa långresa blir nog till Australien men innan dess har vi tankarna på Egypten. Önskar dock ett dykarcert innan. Får se vad som händer nästa år när mannen fyller 30!

Hepp nu är det snart dags för sängen! Dagarna blir ganska långa på praktiken, särskilt nu när jag börjat skriva på praktikrapporten också + träningen. Ska bli skönt när rapporten är avklarad då kan jag fokusera på praktiken igen :).





Favvorestaurangen CasaBella :)


Måndag och ny vecka

Så var det måndag och jag har en ny vecka framför mig. I kalendern ska den innehålla allehanda möten, träning, praktikrapportskrivning och en trevlig fest på lördag.

Är nu inne på 5e veckan av träning. Det går bara bättre och bättre för varje vecka... Är ju starkare än vad jag trodde ;). Har en underbar träningsvän också! Utan henne skulle det vara knepigt och latheten skulle ta överhand.

Idag hämtade jag ut paketet jag beställt från gymgrossisten, ska börja med det imorgon mumma!
Fick även en katalog från H&M som jag är sugen på att beställa lite saker från...

Snart är det jul! Jag tycker alltid att tiden går så fort, men det här året är det kanske inte så konstigt. 2009 har innehållit både sorg (som blev till lycka), kärlek (bröllop och namngivningskalas), en resa till andra sidan jorden, ett toppensommarjobb, praktik.... Det har hänt mycket.... En paus i allt skulle vara skönt men får försöka njuta av dagarna som de är ändå.

Livet är ändå de dagarna som passerar... Carpe Diem är svårt att leva efter men ett måste för att man inte ska missa allt underbart som händer!

Nej nu ska jag gå och pussa min man godnatt (:

Önskar alla mina vänner som är sjuka krya på er! <3



Saknar min Ida!


Shopping

Japp nu har det shoppats en del på sista tiden :) lovely! För några veckor sedan köpte vi ny tv+ ljud och ny tv-bänk. Förra veckan blev det nytt bord och stolar till vardagsrummet...och igår en ny vinterjacka som jag inveg under en spökrunda i gamla stan :). Som för övrigt var spännande och rolig blev dock helt nerkyld så dagen har spenderats hemma i soffan, missade ett litteraturseminarium i skolan och samtalsgrupperna. Men får göra någon komplettering på det...

Är väldans nöjd med min födelsedagspresent till mannen min, tyvärr vill han inte ta emot den tidigare hur mycket jag än tjatar, så han får den på lördag när han fyller... Trist jag vet men men :P
Vardagsrummet är jag också toppennöjd med! Bordet och stolarna provade vi när familjen och mormor kom och firade Jocke i lördags. Han fick fina presenter som kommer att komma till användning vill jag lova!

På lördag blir det fest! Ska bli otroligt skojigt :) kanske blir det utgång också får se...

Annars så stormtrivs jag på min praktikplats, kommer att sakna alla där när jag slutar... Men jag kommer förhoppningsvis att komma tillbaka. Har verkligen hittat min nisch nu!

Nej nu är det dags att bädda ner mig i soffan med filmen män som hatar kvinnor...


Vårat nya bord m stolar från Mio. Plaine heter det. Min önskan är att i framtiden köpa ett ellips bord....men då pratar vi helt andra summor! :)



Min nya jacka från Didriksons....så kär i den!

Tjingeling!




RSS 2.0