Nytt vardagsrum!

Då har vi fått nytapetserat i vårt vardagsrum. Det är en vit tapet med svaga svaga ränder som skimrar lite när ljuset faller på... Är mycket nöjd :)! Vi har även införskaffat oss lite nya teknikprylar som tv och soundbar. Den gamla tjocktv har vi haft i över 8 år! Dags att byta och få lite mer plats för annat.

I helgen har vi kollat på film på nya tv:n, det blev Barnhemmet och Resan till jordens mittpunkt. Barnhemmet var ganska läskig men som tur var hade jag Jocke att gömma mig i hahaha.

I går var vi på namngivningskalas för lille Elliot, och det var en väldigt fin tillställning. Jonny skulle spela men var tvungen att samla sig lite innan han kunde fortsätta.. Behöver jag säga att jag blev tårögd... Dock blev det inte som när Emeric hade sin dag då brast det totalt för mig. Dels för en dikt som Anna läste och dels för att Jonny spelade och sjöng så fint. Emeric satt bara och tittade på dem då. Men den här gången var jag lite mer beredd (kämpade mot tårarna vid både diktläsning och sång)! De bjöd på en jättegod smörgåstårta och brownies. Tack Anna och Jonny för en trevlig dag! Hoppas på att presenterna kan komma till användning (:

Idag ska vi till mormor och försöka placera ut en musfälla hos henne... Det har tydligen smygit sig in en liten rackare! Efter det blir det en tripp till Ikea för att införskaffa en ny tv bänk och kanske lite annat smått och gott ;).

Jag har insett att människan kan klara sig igenom svåra saker. Hon är starkare än hon tror. 2009 har varit en kämpigt år med både fina och jobbiga saker som hänt.... Det gör ont att leva!
Men jag har även insett att jag har världens underbaraste familj,vänner och man som stöttar mig genom allt. Tack för att ni finns utan er skulle världen var en mörk plats!















Torsdag och ledighet :)

Då var det torsdag och jag är ledig idag också! 2 dagar på raken är väl behövligt kan jag säga! Min mage gjorde sig påmind i tisdags på jobbet... De underbara arbetskompisarna stöttade så klart upp mig. Tack för att ni finns! Kommer sakna de grymt mycket när jag ska till praktiken på måndag.. :( Men står uppskriven som vik! Med andra ord hoppas jag på att någon ska ta semester eller kanske rentav blir sjuk... Jag har inte haft många jobb där jag längtar tillbaka och tycker det är kul att gå och jobba! Men där gör jag verkligen det!

Idag står det räkpaj på menyn och imorgon sushi. Med andra ord ska jag i till stan idag och leta ingredienser till sushi :). Ska bli spännande och kul att göra med min älskade! Vi ses inte så mycket nu när bägge börjat jobba... då får man ta vara på dagarna tillsammans :).

Igår kom målaren hem till oss med tapetböcker för vardagsrummet, jag valde ganska fort. Och Jocke gillade mitt val :). Så på måndag kommer han och börjar ÄNTLIGEN! Har hittat lite saker vi vill inreda med också... Så får se hur vi ska ha det sen. Funderar på en ny tv...skulle vara skönt att bli av med vår stora!

Nu är det dags för lite diskning och fixande här hemma, sen blir det stan.

                                                                                          CaRpE DiEm!





Världens vackraste och underbaraste man (:                Foto: Fredrik Bäck


RSS 2.0