Mungiporna hänger nere vid knäna...

Jag lever och tentan är skriven!
Jag är en positiv person för det mesta och kan ofta se det ljusa i det som andra kanske bara ser som svart.. Men just nu är jag nog inne i en period som är lite mörkare än vanligt.

Helgen var toppen med middag på lördagen i Hammarbyhöjden, en märklig kväll som jag kan berätta om senare.. Annars pluggade jag som en tok, men inte tillräckligt mycket kändes det som igår när vi satt i Frescati och skrev. Jag har aldrig under mina studentår skrivit en sån märklig tenta, frågorna hade helt olika kunskapsnivåer, det var mil mellan dem!
Efteråt kunde jag läsa på vårat forum att det inte bara var jag som var upprörd över den! Vilket i och för sig känns skönt :). Vi får se hur det går, de har ca tre veckor på sig att rätta dem. Men som jag känner just nu så kan jag kanske behöva komplettera, vilket suger! Jag önskar så att jag var mer antijante!
Jag fick en mysig kväll igår i alla fall. Vi gick och köpte lite vin och sushi från Ki-Mama (som är det bästa sushistället i stan!) sen hängde vi hemma hos J till sena kvällen. Jag är så glad över mina vänner de gav mig precis det jag behövde igår (:

För att ladda om och tömma hjärnan på allt som kan analyseras och alla metoder man kan använda till det, ska jag spela lite Sims nu. Jag har inte gjort det på år och dar men kände plötsligt ett sug efter det :) Jag brukar inte vara någon spelnörd men det kan nog vara en skön avslappning.

Dagen började annars med en lång sovmorgon, eftersom grannen sov när hans brandvarnare gick inatt... Det hela slutade med att brandkåren kom efter 1 inatt och nästan sparkade in hans dörr. Det brann inte kan jag säga.. Annars har jag tagit det lugnt och slängt ihop en god tomatsoppa (:
Nu till lite spelande och sen läsning av nya Plaza Kvinna.

Ha en skön kväll alla! Själv ska jag försöka att ladda om batterierna...

Kram!



bild fr Google


Dagens ♥ går till mina underbara vänner efter en trevlig kväll igår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0